Jde o smlouvu, o které by měli přemýšlet všichni, bez ohledu na to, jestli vykonávají náročnou profesi nebo mají spíše jednodušší pracovní náplň. Rizika spojená s výkonem povolání se totiž nevyplatí podceňovat, bohužel totiž nikdy nevíme, co se může přihodit už zítra nebo za týden. Je pak lepší, když jsme na nepříjemnosti dobře připraveni a máme na koho se obrátit. V opačném případě, tedy bez adekvátního pojištění, bychom mohli hradit vzniklou škodu dokonce z vlastní kapsy.

endler.cz_ergo_cz_uvodni

Nabízí se i možnost hromadné smlouvy

Být s kolegy na jedné lodi, mít ochranu díky jednomu jedinému smluvnímu dokumentu v rámci celého pracovního kolektivu. Pojištění odpovědnost zaměstnance za škodu tak nemusíte mít sjednané každý zvlášť, naopak, hromadná smlouva znamená jednodušší řešení pro všechny. Samotný rozsah pojistné ochrany je velmi široký a připravena je i varianta, která je určena přímo pro řidiče z povolání a ty, kteří často jezdí na služební cesty nebo využívají firemní auto i pro různé soukromé jízdy.
Výhodou je pak také celosvětová platnost této pojistky, maximální částka, na kterou lze smlouvu uzavírat, činí 500 tisíc korun. Samozřejmě se nevztahuje na škody, které jsou například způsobené zcela úmyslně nebo pod vlivem alkoholu, což je na pojistném trhu naprosto obvyklé.

endler.cz_ergo_cz_01

Sleva při sjednání dalších produktů

Výhodnější cenovka v případě, že se rozhodnete ještě pro nějaké další pojištění – majetkové, cestovní nebo úrazové, záleží na konkrétním výběru z aktuální nabídky. Přesně tak, ERGO pojišťovna nabízí zajímavější podmínky, pod jedním smluvním dokumentem lze mít pokrytých hned několik různých životních rizik. Nízká spoluúčast, tři různé druhy tarifů pro zaměstnance a rozsáhlá pojistná ochrana, díky které můžete jít už zítra do zaměstnání s klidem v duši.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup